Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ - ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! Κίνημα φίλων Γέροντος Παϊσίου - Ανακοίνωση


Σαν σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου του 1831 μ.Χ., δολοφονούνταν ο ευσεβής και φιλόπατρης Κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας στο Ναύπλιο, έξω από την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, αφήνοντας σε αφόρητη ορφάνια τον Ελληνισμό, τον οποίο οι ξένες δυνάμεις ήθελαν και πάλι να υποδουλώσουν, αυτή τη φορά όχι στον Σουλτάνο, αλλά στα δικά τους συμφέροντα!

Η δολοφονία Καποδίστρια αποδείχθηκε αρχή μεγάλων κακών για το έθνος, που πέρασε από την χαρά της Ανεξαρτησίας στην πικρία της Δουλείας, με την αποικιοκρατική υποχρέωση να δεχθεί ξένο, Βαυαρό Βασιλιά, υπό την κηδεμονία Τρόικας - Αντιβασιλείας, που έφτασε στο σημείο να κηρύξει Διωγμό, κλείνοντας εκατοντάδες Ορθόδοξα Μοναστήρια με στρατό ξένων Βαυαρών πάνοπλων Αστυφυλάκων, εκποιώντας ως και τα άγια Δισκοπότηρα, να επιβάλει βαρύτατη φορολογία, προκειμένου να ξεπληρωθούν δάνεια στους ξένους πάτρωνες και να κλείσει κατάδικο στη φυλακή τον Αρχιστράτηγο της Ελευθερίας Θεόδωρο Κολοκοτρώνη!


Τότε, δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, ενώ σήμερα δολοφονείται η Ελλάδα! Με επιβολή βαρύτατης ξένης Φορολογίας και σκοπό την εξουδετέρωση όλων των τάξεων και εισοδημάτων, για την πλήρη εθνική μας υποδούλωση και διάλυση! 

Χτυπιέται έτσι εξ αρχής και μεθοδικά ο δημόσιος υπάλληλος και ο συνταξιούχος, με οριζόντια περικοπή μισθών και συντάξεων κατά 30% και περισσότερο!

Χτυπιέται έπειτα η Μεσαία τάξη και ο Ελεύθερος Επαγγελματίας
Κλείνουν χιλιάδες επιχειρήσεις
Απολύονται εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες! Και αποζητούν πια όχι επαναστάσεις, αλλά λίγη δουλειά και λίγη ψευδαίσθηση. Ένα οκτάωρο με 400 ευρώ το μήνα, για 5 μήνες, ένα μεροκάματο, λίγη ελπίδα...

Και τώρα έρχεται σε λίγο η σειρά των Αγροτών, με πολλαπλασιασμό των καυσίμων και της φορολογίας, ώστε να εγκαταλειφθεί και η γη... Να σταματήσει η πρωτογενής αγροτική παραγωγή, που θα μπορούσε να μας θρέψει σε συνθήκες ανάγκης...

Μας κάνουν σιγά σιγά ΣΥΡΙΑ! Μας οδηγούν σιγά σιγά σε χάος, διχόνοια και εμφύλιο!
Θέλουν να γονατίσουμε! 
Θέλουν να πάρουμε τσιπ αντί για Ταυτότητα! Να μας ελέγχουν παντού! Να γίνουμε από άνθρωποι ανθρωποειδή! Να δεχθούμε τον "απαγορευμένο καρπό" και τον απαγορευμένο αριθμό...

Θέλουν να εγκαταλείψουμε την Ορθοδοξία! Να δεχτούμε τον υλισμό και το τίποτα! Να πάψουμε να ανταμώνουμε τον ίδιο τον Χριστό και την Υπεραγία Θεοτόκο στις Εκκλησίες, στα Σχολειά, στις προσευχές μας! Να σταματήσουμε να κόβουμε τον δρόμο στην αθεΐα και τα σχέδια του παγκόσμιου σκοταδιού! Να πάψουμε να εκπέμπουμε Φως, Ανθρωπιά, Φιλοπατρία! Να πάψουμε να χαμογελάμε! Να ελπίζουμε στον Θεό, να υπάρχουμε!

Μια μεγάλη Επιχείρηση Μετάλλαξής μας είναι σε πλήρη εξέλιξη! 
Και φτωχοποιώντας μας, περιμένουν ότι κανείς πια δεν θα αντιδράσει... Ότι κανείς πια δεν θα μπει μπροστά! Περιμένουν ότι δεν θα βρεθεί αυτή τη φορά Μακρυγιάννης! Ότι δεν θα βρεθεί αυτή τη φορά ΠατροΚοσμάς και Ποθούμενο! Ότι δεν θα βρεθεί αυτή τη φορά Κολοκοτρώνης! Ότι δεν θα ξεπηδήσει Παπαφλέσσας! Ότι δεν θα βρεθεί αυτή τη φορά 3η Σεπτεμβρίου 1843! Ότι δεν θα βρεθεί Νεολαία και Κλήρος και Λαός και Όραμα!

Και όμως όλα αυτά υπάρχουν! Και είναι εδώ! Έτοιμα να βάλουν φωτιά στο μπαρούτι που έχει μαζέψει στην ψυχή του ο ηρωικός, μα βυθισμένος στις στάχτες, την απελπισία και την άγνοια λαός μας!

Είναι εδώ οι Αγωνιστές! Η Φιλική Εταιρεία, το 1821, το 1843, το 1904, το 1909, το 1912, το 1940, η Εθνική Αντίσταση, το Πολυτεχνείο είναι εδώ όλα μαζί αντάμα! Η Σημαία, η Ελπίδα, η μεγάλη Αναλαμπή, η Ανάσταση του Γένους είναι εδώ! Και έρχεται! 

Όλοι μαζί, εμείς, ο απλός, πιστός λαός, η εγκλωβισμένη νεολαία, οι πολιορκημένες τάξεις και τα κομμένα εισοδήματα, οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, κληρικοί, λαϊκοί, στρατιωτικοί, εκπαιδευτικοί, ιατροί και επιστήμονες, η πληγωμένη και πολεμούμενη οικογένεια, οι πολύτεκνοι ήρωες, άντρες και γυναίκες, μάνες και παιδιά, αδικημένοι συνταξιούχοι, καλοπροαίρετοι πλούσιοι και νεογέννητοι φτωχοί, δικαιούμαστε και μπορούμε να πετύχουμε με την βοήθεια του Θεού ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα και για όλους μας! Μια δικαιότερη και καλύτερη κοινωνία για τα παιδιά και το έθνος μας!
Για να κάνουμε και πάλι την Ελλάδα τριήρη και δρόμωνα και απόστολο των εθνών!

Έχουμε έτσι πρώτο χρέος να αντιδράσουμε! Οργανωμένα, δημοκρατικά, πολιτισμένα μα και δυναμικά, τώρα, πριν να είναι απολύτως αργά! Πριν επέλθει πλήρης παραλυσία, αυτολογοκρισία του φόβου και ενδοσυνειδησιακή μετάλλαξη στις καρδιές μας!

Έχουμε χρέος να ξαναβρούμε τον Δρόμο! Το ευλογημένο, βυζαντινό και ευωδιαστό μονοπάτι, της πραγματικής ευτυχίας και ευημερίας!

Ο "Πατρο-Κοσμάς" μας, ο "Παπαφλέσσας" και ο "Μακρυγιάννης" μας, ο "Καποδίστριάς" μας, λέγεται τώρα πια Γέροντας Παΐσιος και αυτόν ακολουθούμε! Άλλωστε έχει πει σε όλους τι θα συμβεί, τι έρχεται, τι πρέπει να γίνει, πώς μπορούμε να σωθούμε και να ξαναλάμψουμε με την αμάραντη Ορθοδοξία μας σε λαούς και σε έθνη!

Ξαναβγαίνουμε λοιπόν μέσα από τους αιώνες και πάλι μπροστά!

Ξεμαρμαρώνουμε επιτέλους την ποθούμενη ρίζα του γένους!

Ξανανθίζουμε την καλοσύνη, την ανθρωπιά, την φιλοπατρία, την Πίστη, την ευσέβεια και την πραγματική ελπίδα!

Ξαναγυρίζουμε οι Έλληνες, μέσα από τις Πύλες του Ρωμανού, τις προσευχές του Παλαιολόγου και του Βατάτζη, τα κρυφά Σχολειά, τα Μοναστήρια του Γένους, τ' άγιο ΄21, τους αναστάσιμους τάφους μας!

Κι φτάνουμε κιόλας εδώ! 
Στη μεγάλη δροσερή και αθάνατη ζωοδόχο πηγή! 

Εσύ και εμείς και όλοι μας!
Με όπλο ένα κεράκι και δύναμη ένα περιστέρι!