Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ "ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ"!


Οριστικά και με γραπτή δήλωση Φίλη, καταργεί η άθεη Κυβέρνηση Τσίπρα το μάθημα των Ορθόδοξων Θρησκευτικών στα Ελληνικά Σχολεία και τα αντικαθιστά με Θρησκειολογία!

Ο Υπουργός Παιδεία, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης, απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή Νικου Νικολόπουλου για το μάθημα των Θρησκευτικών, απάντησε γραπτώς με το παρακάτω κείμενο-βόμβα, που τινάζει οριστικά στον αέρα την Ελληνική Παιδεία, αφού καταργεί τα Θρησκευτικά της Πίστης μας και φέρνει στις τάξεις όλες τις αντιχριστιανικές και αιρετικές θρησκείες, δόγματα ή φιλοσοφίες:

ΦΙΛΗΣ: "Για ιστορικούς λόγους το μάθημα των θρησκευτικών στη χώρα μας έχει ομολογιακό χαρακτήρα. Αυτό, συνιστά έναν αναχρονισμό που τον αντιλαμβάνονται και φωτισμένοι ιεράρχες και θεολόγοι. Είναι αναγκαία η αναμόρφωση των θρησκευτικών, ώστε, να γίνει μάθημα θρησκειολογίας, γνώσης των θρησκειών, με την ιδιαίτερη παρουσίαση του πολιτισμικού ρόλου της ορθοδοξίας στη χώρα μας. Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, θεσμικά αρμόδιο, επεξεργάζεται σχετικές προτάσεις"!

 Δηλαδή με άλλα λόγια βγαίνει η Ορθοδοξία από τα Σχολεία και έρχεται η διδαχή και βαθιά μελέτη άλλων θρησκειών όπως ο Ισλαμισμός και ο Ιουδαϊσμός, ο Βουδισμός, αλλά και άλλων αιρετικών δογμάτων όπως ο Παπισμός, Προτεσταντικές αιρέσεις, ίσως ακόμη και Οργανώσεων με θρησκευτικό προσωπείο όπως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ή οι Σαϊντελόγοι και ποιος ξέρει ακόμη τι άθεο, αντιχριστιανικό ή αντίθεο,που θα μπερδέψει τα παιδιά και θα καταλήξει να τα στερήσει ακόμη και τον Σχολικό Εκκλησιασμό, την Σχολική Προσευχή και τις άγιες Ορθόδοξες εικόνες στα Σχολεία!

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τα έλεγε! Ξεκίνησε τον αγώνα των ταυτοτήτων, γνωρίζοντας ότι από πίσω έρχονται άλλα, θέλοντας να σταματήσει το τέρας εκεί, μια και καλή!

Ίσως είναι πια ώρα για το μεγάλο, το ποθούμενο Πολιτικό Κίνημα της Ορθοδοξίας, του "Κινήματος Φίλων Γέροντος Παϊσίου", που αναμένει όλος ο Ελληνισμός, πριν γίνει αλυσοδεμένος σκλάβος και πριν τα παιδιά του γίνουν "γενίτσαροι" και διώκτες των πατέρων τους και ξεθεμελιωτές τάφων, ηρώων και αγίων...

Το μάθημα των Θρησκευτικών της επικρατούσας Θρησκείας, είναι κατά το Σύνταγμα υποχρεωτικό και θεμελιώδες! Η κατάργησή του, είναι κατάργηση της Ελλάδας! Και την Ελλάδα ΔΕΝ θα την καταργήσουμε!